ESPECIAL NAVIDAD: EDWARD SCISSORHANDS

edwardscissorhands_300x298-751887Per a respondre a una pregunta de la seua neta qui li pregunta d’on ve la neu, una ancianeta narra una historia que li va ocórrer a la seua joventut…
Així comença una pel.lícula dirigida per Tim Burton l’any 1990. El seu protagonista, un joveníssim Johnny Depp, és un noi creat per un inventor que no va poder acabar la seva obra i el va deixar amb unes tisores en lloc de mans.

És una crítica a la societat nord-americana, al consumisme i al materialisme. Una obra mestra sobre l’amor, la discriminació i la por a la diferència.

Johnny Depp fa una interpretació magistral. Eduardo Manostijeras és senzill i humà. Li costa transmetre les seves emocions però amb la seva mirada ens ho diu tot: L’amor que sent, l’admiració, l’agraïment, la soletat, la incomprensió… És un personatge que no ha perdut la innocència.

Entre d’altres actors hi surt una jove Winona Ryder, Dianne Wiest i Vincent Price.
Amb uns tocs humorístics aquesta pel.lícula ens fa reflexionar sobre on són els límits de la normalitat i cap a on evoluciona una societat que només es mou per l’interès, el diner i les aparences.
El missatge que duu explícit la fa apte per a tots els públics (crec que els nens en poden treure una excel.lent lliçó).
Una gran obra per l’entrellaçat d’emocions que afloren a qualsevol edat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: